Kontakt
top
top
Kolekce Scotch and Soda
Kolekce Levi´s
top

Připravujeme pro Vás nové webové stránky. Již brzy !!!!

ZÁSADY OCHRANY SOUKROMÍ

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA

D97 jeans

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s těmito webovými stránkami provozovanými M.D.U. sro. (dále jen mdu) pro D97 jeans. Nepřebíráme však odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které na našich stránkách odkazujeme. Odkazy na jiné stránky nejsou skryté, jsou označeny tak, aby bylo zřejmé, že jde o externí linky (ikonou zeměkoule a/nebo formulací “Externí odkaz na ...” u kurzoru myši při najetí na konkrétní odkaz).

 

mdu plně respektuje Vaše právo na soukromí a neshromažďuje žádné osobní údaje o Vás, pokud jste k tomu nedal (a) prokazatelný souhlas.

 

mdu neshromažďuje žádné další údaje, které by mohly identifikovat návštěvníky těchto webových stránek. To se však netýká informací, které sdělujete dobrovolně, například prostřednictvím e-mailu, kde je zřejmý souhlas s jejich použitím pro příslušný účel. Žádná informace, kterou poskytnete prostřednictvím webových stránek D97 jeans, není bez Vašeho souhlasu zpřístupněna třetí straně a mdu ji použije pouze pro účely, pro které jste ji poskytli.

 

Při zpracování osobních údajů mdu dbá na dodržování nejpřísnějších norem zabezpečení a důvěrnosti zaručující soulad se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

SHROMAŽĎOVÁNÍ A POUŽITÍ ÚDAJŮ

Náš poskytovatel připojení k internetu, který zaznamenává údaje na vlastní zodpovědnost a který je vázán v tomto ohledu předpisy o důvěrnosti, nesmí zpřístupnit příslušné technické informace o návštěvnících jednotlivých webových stránek, pokud mu zpřístupnění určitých informací neukládá zákon.

 

Tyto stránky používají hostovanou službu Google Analytics na bázi značkování stránek. Více na stránce Centrum ochrany osobních údajů Google. Mimo tuto službu nejsou shromažďovány a ukládány žádné další informace.

ZMĚNY

V případě jakýchkoli změn zásad ochrany soukromí budou změny uvedeny na této stránce.